C.F. van der Horst bij Alwareness-tv op 24 april 2019 over de misleiding van zowel artsen als patiënten-de harde cijfers

TV-INTERVIEW MET C.F. VAN DER HORST

Over gezondheid, artsen en voeding

Patricia Mensink interviewde CF van der Horst voor Alwareness tv. Dit live-interview werd op 24 april 2019 uitgezonden op Salto 1. Van der Horst is de auteur van het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid dat met meer dan 900 referenties uitstekend onderbouwd is en inmiddels in de herziene en geüpdatete vijfde druk beland is.

Door C.F. van der Horst
24 april 2019, geactualiseerd 27 oktober 2022

Hoe worden zowel artsen als patiënten misleid?

In dit interview spreekt hij over de gezondheidszorg en hoe zowel artsen als u als patiënt misleid worden. Voor dokters begint dat al in hun opleiding. De harde cijfers waarmee hij komt, spreken boekdelen over de gevolgen die de huidige artsenopleiding en de medische protocollen voor uw gezondheid hebben. Van der Horst bespreekt onder andere de effectiviteit van chemotherapie voor kanker. Ook voeding als preventie van en genezing voor ziekten komen aan bod. Hieronder kunt het interview terugkijken.

 

Meer weten?

Wat leert een arts in zijn opleiding? Waarom weet hij zo weinig over voeding? Hoever strekt zijn kennis wat weet hij wel en wat niet? Wat gebeurt er in zijn nascholing? Welke vragen stelt u aan uw dokter zodat u de beste behandeling krijgt? Hoe zit het nu precies met cholesterol?

Krijg de feiten. Koop en lees het boek ‘Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid’ vandaag nog.

Klik nu op de knop hieronder en ga naar de webshop.

Wilt u allereerst een kennismaking? Vraag nu hier gratis het eerste hoofdstuk aan!

 

Copyright © 2019, 2022 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle rechten voorbehouden.

U kunt helpen!

Vindt u dit bericht interessant? Wilt u meer van dit soort informatie? Steun ons door uw donatie!

ValutaBedrag