Reviews over dodelijke leugens

Wat zeggen lezers over Dodelijke Leugens?

Ontdek het zelf!

Een eyeopener!

Superboek met zeer veel interessante informatie!! Echt een eyeopener over hoe de hele farmacie en de chemische geneeskunst is ontstaan.

Helder, overzichtelijk en praktisch

Dit boek is voor artsen en patiënten, maar evengoed voor studenten aan universiteit en andere opleidingsinstituten, agrariërs, “voedingsdeskundigen”, eerlijke politici, zakenmensen, ouders van kinderen, mensen die een gezond lichaam willen, degenen die bijdragen aan een beter milieu enzovoort enzovoort. Feitelijk voor alle INTEGERE mensen van goede wil die in deze maatschappij rondwandelen, want zij zijn het die worden bedrogen, en niet zo mals ook! De waarheden in dit boek halen een hele hoop leugens waar je ingetuind bent onderuit. Bevrijdend dus.

Geweldig dat een Nederlander zo’n boek heeft geschreven (i.p.v. dat het bijv. uit Amerika komt). Mocht je erover twijfelen het boek aan te schaffen: De inhoudsopgave, inleiding en het eerste hoofdstuk van Dodelijke leugens kun je gratis lezen. Nu nog een versie van ‘Dodelijke leugens’ die goed leesbaar is voor JONGEREN en mensen die NIET geneigd zijn een boek van 448 pagina’s op te pakken. Ik hoop van harte dat de auteur dit leest en bereid zal zijn een soort ‘Dodelijke leugens voor dummies’ die dunner is te schrijven! Dat zou kunnen helpen de balans leugens – waarheid door te laten slaan naar waarheid.

Het boek heeft een heldere boodschap, is overzichtelijk en praktisch toepasbaar.

Feiten waar je niet omheen kunt

De schrijver komt met heel veel data waar je niet omheen kunt: feiten, namen, gebeurtenissen, data, plaatsnamen, citaten, etc. Alles is verifieerbaar. Dat maakt het boek juist kostbaar, want dat is wat wij mensen / consumenten nodig hebben om overtuigd te kunnen raken van de misleiding ten aanzien van ons voedsel en van alle witte poeders en pillen.

De schrijver noemt veel betrokkenen: overheid, artsen, artsenopleidingen, wetenschap, voedsel- en landbouwindustrie, patiënten en consumenten. Ik denk dat WIJ burgers (consument / patiënt) de sterksten kunnen zijn. Wij kunnen kritisch zijn en dat vooral blijven. Wij kunnen andere, betere keuzes maken ten aanzien van ons voedsel (biologisch, minder bewerkt, minder toevoegingen) en ten aanzien van onze houding naar de artsenwereld toe (de arts heeft het niet altijd bij het rechte eind en zijn advies mag je opvolgen, maar evenzogoed naast je neer leggen).

Goed geschreven boek met een uitgebreide lijst bronvermeldingen. Wat mij betreft mag zo’n boek een van vele worden! Want er moet een aantal zaken toch drastisch worden aangepakt.

Nuttig, inspirerend en informatief

Ik wist al behoorlijk wat van de misstanden omtrent de (informatie over) farmaceutische industrie, de voedselindustrie en de politiek daaromtrent. Maar door dit boek begrijp ik veel beter hoe het zit, hoe de industrie zo’n invloed heeft gekregen op wat de burgers nu “normaal” vinden en hoe de politiek systematisch bewerkt wordt. Soms is het bewijs/achtergrond wel erg gedetailleerd en worden er veel feiten opgesomd, maar het boek geeft voornamelijk goed te begrijpen informatie. Door dit boek gelezen te hebben kan ik nu beter beoordelen wat en wie ik moet geloven en hoe ik mezelf gezond kan houden. En ook kan ik het anderen beter uitleggen. Dodelijke leugens bevat boeiende en nuttige informatie, het is inspirerend en informatief.

Helpt je beslissingen te nemen die bij je passen

Ik hoop dat heel veel mensen ook wakker gaan worden en dan zou je dit boek echt moeten lezen!!! Het systeem in Nederland dwingt je veel te veel bepaalde medicijnen te nemen, waardoor je je slechter en slechter gaat voelen. Als je dan besluit een ander pad te gaan bewandelen vindt iedereen dat maar vreemd en wordt er gedacht dat je gek bent geworden. Terwijl al snel blijkt dat dat pad veel beter helpt en je weer lekker in je vel gaat zitten!!!

Dit boek helpt je beslissingen te nemen die bij je passen en dat is enorm prettig.

Superboek voor iedereen

Nederland moet wakker worden! Dit boek is absoluut een aanrader om te lezen, Ik kende als herboriste wel misstanden, maar nu begrijp ik de achtergrond. Het boek is voor iedereen die niet klakkeloos aanneemt wat men als waarheid verspreidt en ook voor iedereen die op zoek is naar een gezonder leven. Als iedereen het leest kun je de wereld veranderen en gaan de kosten in de gezondheidszorg achteruit. Na veel meegemaakt te hebben op het gebied van gezondheid ben ik steeds een beetje meer wakker geworden. Ik heb enorm veel onderzocht en heb ontdekt dat het systeem in Nederland heel anders zou moeten worden. Dat zou het ook allemaal een stuk goedkoper maken. Het is een superboek voor iedereen!

Compleet, verrassend, onthullend en leerzaam

Wat een geweldig goed boek! Als je gezondheid en die van je dierbaren je lief is moet je dit boek lezen en het je dierbaren ook laten lezen. Dit boek legt niet alleen de vinger op de zere plekken op gezondheidsgebied die voor iedereen herkenbaar zijn, en die los van elkaar in radio en tv programma’s en kranten en internet artikelen eerder bekendgemaakt zijn, maar maakt tevens bekend waarom met die gegevens niets gedaan is. De schrijver heeft daarvoor het onderzoek gedaan dat ik zelf had willen doen, maar niet deed, nadat mijn vader tijdens z’n jaarlijkse lunch met een oud-collega met z’n gezicht in z’n bord in elkaar zakte en ijlings naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd, waar werd geconstateerd dat hij vergiftigd was door de grote hoeveelheid medicijnen die hem waren voorgeschreven: zijn 18 geneesmiddelen werden teruggebracht tot 6.

Ook las ik in de krant dat in Wageningen onderzocht en bewezen was dat het injecteren van mest in de grond het bodemleven zodanig vernietigt dat akkerbouw daardoor alleen nog met grote hoeveelheden kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen mogelijk is, en het verbaasde mij dat het daarna in de politiek en vanuit Wageningen zelf daarover doodstil bleef, alsof dat rapport per abuis ontsnapt was; het injecteergebod bleef wettelijk verplicht. Zelfs de ophef over de belangenverstrengeling rond de griepprik, de Q-koorts, de onthullingen over valse rapporten van wetenschappers, de almaar toenemende resistentie van bacteriën en virussen, de bijensterfte en de vergiftiging van het water hebben niet tot een echt ander beleid aangaande gezondheid en voeding geleid, wel moeten we steeds meer daarvoor betalen. Er is een factor in het spel die blijkbaar door de beleidmakers nog belangrijker beschouwd wordt dan onze gezondheid en ons welzijn.

Dit boek heet niet voor niets ‘Dodelijke leugens’ want het legt de lezer haarfijn uit hoe en ook waarom de burger keer op keer voorgelogen is over maatregelen en middelen die zijn gezondheid zouden bevorderen, terwijl zij die in werkelijkheid meer en meer verzwakten. Het valt niet de integere arts aan die zorg voor zijn patiënt heeft en die diens genezing boven zijn eigen financieel belang stelt. De subtitel van het boek is ‘Artsen en patiënten misleid’; het boekt maakt de lezer bewust dat er een soort matrix tot stand is gebracht die de politiek, de gezondheidszorg en de landbouw volkomen in haar greep heeft en die maar door enkelen doorzien wordt.

Hoofdstuk 1 begint met een citaat van Linus Pauling, biochemicus en tweevoudig winnaar van de Nobelprijs: “Laat u niet door de medische autoriteiten of de politici misleiden. Ontdek wat de feiten zijn en neem uw eigen beslissingen over hoe u een gelukkig leven leidt en hoe u voor een betere wereld werkt.” Dat lijkt me de juiste samenvatting van de intentie van de schrijver van dit goed leesbaar geschreven boek, dat (ik heb ze opgeteld) maar liefst 816 referenties geeft naar onderzoeken en publicaties, en dat daarmee het best gedocumenteerde feitenboek over de zieke gezondheidszorg is dat ik ken. Beslist een aanrader, geschikt voor wie de moed heeft door die matrix heen te willen kijken en gezondheid en het milieu belangrijk vindt; een must-read voor politici in de Tweede en Eerste Kamer en alle andere beleidsmakers en werkers in deze gebieden.

Samengevat is dit boek compleet, verrassend, onthullend en leerzaam.

Waardevast

Het wordt tijd dat iedereen dit boek koopt. Daar heb je meer plezier van dan van een chocoladeletter of een cadeautje onder de kerstboom. Dit cadeau is waardevast.

Verrassend en schokkend boek

Dit boek is verrassend en schokkend. Het heeft me eindelijk de onwetendheid van artsen over “genezen” geleerd. Zij zijn op de universiteit slechts onderwezen in het voorschrijven van medicijnen, die alleen symptomen onderdrukken. Het sluit prachtig aan bij de woorden van professor Ivan Wolffers tijdens zijn afscheidscollege als hoogleraar Gezondheidszorg en Cultuur: “Artsen spreekbuis pillenindustrie”. Evenals “de wetenschap is in verval”. In dit boek staat ook hoe “wetenschappelijk onderzoek” tot stand komt. Ivan Wolffers spreekt zelfs over maffiose praktijken. Ook het boek van Dr. John Virapen “Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn”, over corruptie, omkoping, overheid fraude, belangenverstrengeling, had ik gelezen.

In Dodelijke Leugens wordt de geschiedenis van de universiteiten en de farma-industrie goed gedocumenteerd omschreven zodat ik nu de oorzaak begrijp dat ik en artsen zelf ook misleid zijn. Ik vind het wel schokkende informatie, maar goed om het nu te weten en hoop dat anderen er ook hun voordeel mee zullen doen. Helaas heeft het lang geduurd voordat iemand hier een boek over schreef en ook nog tips geeft om zelf geen slachtoffer te worden van onwaarheden en ongelooflijke praktijken.

Reacties in één zin…

  • Zeer boeiend en intrigerend boek !
  • Ik lees het boek nu…verbijsterend….
  • Ben heel blij met dit boek, ‘t bevestigt alles waar ik al jaren voor strijd….
  • Een krachtig boek!
  • Ben het boek aan het lezen, ben nu halverwege en alles is nog erger dan ik al dacht! Het geld méér dan waard! Maar…….waarom laten we dit alles gebeuren? Komen we niet in opstand?!

Krijg de feiten. Koop en lees het boek ‘Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid’ vandaag nog.

Klik nu op de knop hieronder en ga naar de webshop.

Copyright © 2022 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle Rechten voorbehouden.