Natuurlijk antibioticum: maak het zelf en blijf gezond

NATUURLIJK ANTIBIOTICUM

Maak het zelf!

Hier volgt een recept voor een natuurlijk antibioticum. De ingrediënten zijn bij elke (bij voorkeur biologische) groenteboer te koop. En u kunt het mengsel eenvoudig zelf maken.

De formule van dit antibioticum is samengesteld door de Duitse huisarts Andreas-Hans Wasylewski. Hij noemt het dan wel een antibioticum, maar eigenlijk is het een antimicrobieel middel, want het werkt niet alleen tegen bacteriën, maar ook tegen virussen, schimmels en parasieten. Wasylewski meldde dat ten tijde van de coronacrisis alle patiënten in zijn praktijk dit natuurlijke “antibioticum” gebruikten… en met succes! Tot op het moment van schrijven was niemand ziek geworden, ook de ouderen niet.

door C.F. van der Horst
23 maart 2020. Geactualiseerd 8 september 2022
Foto: Anya Bell; Unsplash

Veel antibiotica niet meer werkzaam

Dr. Wasylewski ontwikkelde het recept al voordat iemand ooit van een coronavirus gehoord had. De Berlijnse arts schreef het volgende ter inleiding:

“Meer dan 50 % van de antibiotica is niet meer werkzaam. Meer en meer resistente kiemen worden in klinieken en ziekenhuizen, maar ook in het rioolwater aangetroffen. Veel ernstig zieke kankerpatiënten sterven niet aan een tumor, maar aan een infectie die is ontstaan door de zwakte van het immuunsysteem na chemo- of radiotherapie.”

Zelfgemaakt antibioticum

Hij vervolgde: “Daarom is het raadzaam om een zelfgemaakt kruidenantibioticum in huis te hebben. U kunt het gebruiken voor verschillende infecties. Het antibioticum is gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten en is zeer effectief. De kiemen die resistent zijn tegen antibiotica worden bestreden en het mengsel heeft sterk antivirale, antibacteriële, schimmelwerende en antiparasitaire effecten. Tegelijkertijd versterkt inname van het natuurlijke antibioticum het immuunsysteem.”

Ingrediënten voor de antibiotica-formule

De formule is heel eenvoudig. In deze tabel staan de ingrediënten:

Ingrediënt

Hoeveelheid

Vorm

KNOFLOOK1 eetlepelfijngesneden
UI1 eetlepelgesneden
GEMBER1 eetlepelgeraspt
KURKUMA2 eetlepelsgeraspt of in poedervorm
MIERIKSWORTEL2 eetlepelsgeraspt
HONING4 eetlepels
BIOLOGISCHE APPELAZIJN500 ml

Bereiding

“Meng 20 seconden lang alle ingrediënten met een blender. Bewaar het natuurlijke antibioticum gedurende vijf dagen in een afsluitbare pot in de koelkast. Roer het mengsel elke dag door. Na vijf dagen is het mengsel klaar. Het mengsel kan daarna wekenlang in de koelkast bewaard worden.”

Dosering

“Voeg 1 theelepel van het mengsel toe aan 1 glas water en drink het elke ochtend en avond voor het eten langzaam op.”

Uit: AKTUELLE GESUNDHEITSNACHRICHTEN Nr. 58 www.eanu.de
Met toestemming overgenomen.

Meer weten?

Waarom worden er zo veel medicijnen voorgeschreven? Hoeveel procent van de medicijnen werkt echt? Wat zijn bijwerkingen en waar komen ze vandaan? In welke mate beïnvloedt belangenverstrengeling adviescommisies van de overheid?

Krijg de feiten. Koop en lees het boek ‘Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid’ vandaag nog.

Klik nu op de knop hieronder en ga naar de webshop.

Wilt u allereerst een kennismaking? Vraag nu hier gratis het eerste hoofdstuk aan!

Copyright © 2020 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle Rechten voorbehouden.

U kunt helpen!

Vindt u dit bericht interessant? Wilt u meer van dit soort informatie? Steun ons door uw donatie!

ValutaBedrag