George Orwell over waarheid spreken_doneer@2x

HELP ONS MET UW DONATIE

Met uw steun bereiken we meer mensen

Als u op deze website bent beland, zult u het er waarschijnlijk mee eens zijn dat verbeteringen qua gezondheidszorg, landbouw, voeding en onderwijs hard nodig zijn, om nog maar te zwijgen van bestuur en wetenschap zonder belangenverstrengeling. Te vaak is gebleken dat maar weinig bekend is hoe op deze gebieden de vork aan de steel zit. U hebt dat vast wel eens meegemaakt in discussies met vrienden en familie. Een van de grootste vijanden van een betere samenleving is onwetendheid. Deze website en vooral de boeken van CF van der Horst verschaffen onafhankelijke en goed gedocumenteerde informatie die u als ammunitie tegen deze onwetendheid gebruiken kunt. Ofschoon de boeken natuurlijk niet gratis kunnen worden aangeboden, stellen we als stichting de informatie op deze website wel vrijelijk beschikbaar aan het grote publiek. We moedigen u aan deze onderbouwde gegevens met anderen te delen.

Kennis maakt macht. Hoe meer mensen juist geïnformeerd worden, des te sterker we staan om een gezondere en vooral betere SAMENleving te krijgen. Zoals het woord al suggereert, kunnen we deze alleen gezamenlijk creëren, waarbij eenieder zijn steentje bijdraagt. Ook ú kunt helpen.

Word donateur

Word nu donateur en help onze stichting met een kleine of grote gift om deze en soortgelijke informatie verder te verspreiden. Eenmalig of periodiek (maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks), u kunt dit doen met behulp van het formulier hieronder. Met uw steun kunnen we meer mensen bereiken, zoals de dame die onlangs schreef over Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid: “Wat een interessant boek, dat dit niet eerder op mijn pad is gekomen!”

Alvast onze hartelijke dank voor uw steun van de goede zaak.

ValutaBedrag