Rutte en de Jonge-Hoe betrouwbaar zijn onze politici@2x

PREMIER MARK RUTTE EN GEZONDHEIDSMINISTER HUGO DE JONGE

Hoe betrouwbaar zijn onze politici?

Deze pagina is gewijd aan de video Hugo de Jonge en Mark Rutte: hoe betrouwbaar zijn ze? Er is een goede reden voor dit beeldmateriaal over deze twee politici. Dodelijke Leugens zet zich in voor een goede gezondheid voor ons allemaal. Belangrijke onderwerpen daarin zijn landbouw, voedingsmiddelen, leefstijl en een omgeving (inclusief drinkwater) zonder chemicaliën en geen of weinig medicatie. Dat laatste wordt een stuk makkelijker als de eerste vier zaken voldoende aandacht krijgen.

Het verstrekken van correcte informatie over deze onderwerpen en het aankaarten van oneerlijke of incorrecte gegevens maakt een belangrijk deel uit van onze missie. Het boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid is precies daarom geschreven.

door C.F. van der Horst
19 juli 2020, geactualiseerd 22 oktober 2022

Premier Mark Rutte en gezondheidsminister Hugo de Jonge

In het verlengde daarvan willen we graag uw aandacht vestigen op twee politici die tijdens de coronacrisis (2020-2022) een prominente rol spelen: premier Mark Rutte en gezondheidsminister Hugo de Jonge. Beiden zijn niet alleen een overtuigd voorstander van vaccinatie maar maken zich hier ook sterk voor. Maar kennen ze wel de keerzijde van vaccinatie? Iedere medicatie heeft bijwerkingen. Vaccins zijn daarop geen uitzondering. De afweging baten-schade zou altijd individueel bekeken moeten worden en niet onder druk aan iedereen opgelegd moeten worden.

Voor een politicus of ouder een weloverwogen beslissing kan nemen over vaccinatie, dient men zowel baten als schade te kennen. Wat weten gezondheidsminister De Jonge en premier Rutte hierover? En wat willen ze weten?

We hebben voor u een video gemaakt met schokkend beeldmateriaal van deze heren. De individuele onderdelen van de video waren reeds op verschillende media te vinden, maar juist de combinatie maakt duidelijk hoe het met de integriteit van deze bewindslieden gesteld is.

Bekijk deze video van ongeveer 7 minuten en oordeel zelf hoe betrouwbaar onze politici zijn.

Hoe betrouwbaar zijn onze politici? Oordeel zelf!

Meer weten?

Wat weten dokters over vaccinatie? Hoe adviseren zij politici en waarop is dat gebaseerd? Hoe diepgeworteld zit belangenverstrengeling? Hoe vindt u uw weg uit het moeras van leugens?

Krijg de feiten. Koop en lees het boek ‘Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid’ vandaag nog.

Klik nu op de knop hieronder en ga naar de webshop.

Wilt u allereerst een kennismaking? Vraag nu hier gratis het eerste hoofdstuk aan!

 

Copyright © 2020, 2022 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle Rechten voorbehouden.

U kunt helpen!

Vindt u dit bericht interessant? Wilt u meer van dit soort informatie? Steun ons door uw donatie!

ValutaBedrag