Censuur: arts en media hebben totaal ander gezichtspunt op COVID-19@2x

ARTS OVER COVID-19 GECENSUREERD

Hoe de feiten indruisen tegen de “officiële” lezing

De berichtgeving over COVID-19 via de media en officiële bronnen zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) lijkt lang niet altijd betrouwbaar. Sterker nog, deze informatie is soms geheel incorrect. Een goed voorbeeld van hoe de media de situatie rond COVID-19 geheel anders presenteren dan een dokter die daar dagelijks mee te maken heeft, is zichtbaar in een interview van de Spaanse arts Luis de Benito. Hij gaf een interview dat Dodelijke Leugens Team op YouTube heeft gezet. De censuur van dat bedrijf zorgde al gauw voor verwijdering van het interview. U kunt het verboden interview onderaan deze pagina alsnog zien.

Door C.F. van der Horst
30 augustus 2020

Uit het interview blijkt dat de hele berichtgeving rond COVID-19 niets meer is dan megamarketing, een van de onderwerpen die in het boek Dodelijke Leugens. Artsen en patiënten misleid beschreven zijn.

“Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid” beschrijft belangenverstrengeling van bewindvoerders en wetenschappers, massamarketing van de farmaceutische industrie en leugens waarmee artsen alsook ú bedrogen worden.

“Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid” beschrijft belangenverstrengeling van bewindvoerders en wetenschappers, massamarketing van de farmaceutische industrie en leugens waarmee artsen alsook ú bedrogen worden.

Code oranje in Spanje vanwege COVID-19

Zoals u zult weten heeft Spanje door COVID-19 voor het hele land code oranje. Dat betekent dat u uw vakantieplannen voor dat land kunt vergeten. Maar hoe erg is de situatie in dat land? De Rijksoverheid schrijft dat de besmettingsgraad van COVID-19 in heel Spanje is toegenomen. Maar wil dat dan ook zeggen dat mensen daar daadwerkelijk ziek zijn ?

COVID-19: Code oranje voor heel Spanje

De besmettingsgraad van het coronavirus is in heel Spanje toegenomen. De kleurcode van het land is daarom aangepast van ‘geel’ (let op: er zijn veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Reis alleen naar Spanje als het noodzakelijk is. Na een verblijf in Spanje gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Laatst gewijzigd op: 25-08-2020 | Nog steeds geldig op: 30-08-2020

Interview dokter over COVID-19

Op 13 augustus 2020 nodigde het ochtendprogramma van de Spaanse tv-zender TVE, La Mañana,  dokter Luis de Benito van het  Hospital del Escorial in Madrid uit om de situatie rond COVID-19 toe te lichten. Het interview liep geheel anders dan gepland.

Het gesprek werd live uitgezonden. De programmamakers hadden de uitzending voorbereid met allerlei beeldmateriaal dat de ernst van COVID-19 benadrukte. Hazmat-pakken (beschermingspakken tegen gevaarlijke stoffen), brillen, handschoenen, mondkapjes, ontsmettende maatregelen tot en met de schoenen aan toe…alles werd herhaaldelijk tijdens het interview getoond.

Dokter Luis de Benito van het Hospital del Escorial in Madrid. Zijn interview werd gecensureerd@3x

Dokter Luis de Benito van het Hospital del Escorial in Madrid. YouTube censureerde zijn interview.

Wat dokter de Benito echter beschreef, strookte totaal niet met de beelden. De interviewster, Mamen Asencio, probeerde hem steeds in een bepaalde richting te sturen, maar de arts gaf geen krimp. Aan het einde van het gesprek probeerde een collega nog iets van de uitzending te redden, maar tevergeefs. De man werd zelfs boos op de arts omdat deze met feiten kwam die tegen de officiële lezing in gingen.

Het interview was illustratief voor de grote kloof tussen wat er in de media wordt geschreven en wat er in de werkelijkheid plaatsvindt. Het verschil is schrijnend.

Censuur door YouTube

We plaatsten het interview op ons YouTube-kanaal op 30 augustus 2020. De video werd echter op 1 oktober 2020 door YouTube zonder enige aankondiging verwijderd. Deze daad bevestigt maar weer eens de schrikbarende censuur op alle informatie die strijdig is met de officiële berichtgeving van de Wereldgezondheidsorganisatie (en daardoor ook van het RIVM en de overheid), al is deze nog zo gefundeerd. Zelfs een nieuwszender die feiten probeert te verdraaien wordt door YouTube beschermd. Dat zegt toch iets over YouTube en het moederbedrijf Alphabet (Google). YouTube stuurde ons dit:

YouTube censuur 1 oktober 2020

YouTube censuur 1 oktober 2020

Verboden video toch te zien

Omdat het gecensureerde interview het schrille contrast toont tussen wat een dokter in het ziekenhuis meemaakt en wat de media ons wil laten geloven, hebben we de verboden video voor u beschikbaar gemaakt op een ander, ongecensureerd kanaal. Bekijk de beelden en oordeel zelf.

Meer weten?

Waarom is er zo’n enorm verschil tussen de berichtgeving in de pers en wat artsen waarnemen? Wat zit er achter die gekleurde berichtgeving? Wie of wat kunt u nu geloven? Wat zijn stabiele en werkbare gegevens waarop u beslissingen voor uw gezondheid baseren kunt?

Krijg de feiten. Koop en lees het boek ‘Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid’ vandaag nog.

Klik nu op de knop hieronder en ga naar de webshop.

Wilt u allereerst een kennismaking? Vraag nu hier gratis het eerste hoofdstuk aan!

Copyright © 2020 C.F. van der Horst, Per Veritatem Vis. Alle Rechten voorbehouden.

U kunt helpen!

Vindt u dit bericht interessant? Wilt u meer van dit soort informatie? Steun ons door uw donatie!

ValutaBedrag